کد مطلب: 113349
حرف‌هاي ناگفته زياد دارم
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 801

وزير معزول كابينه دهم در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: بنده هيچ صراطي را به جز صراط مقام معظم رهبري صواب نمي‌دانم و بنا به فرمايش و دستورات ايشان مبني بر حفظ آرامش و وحدت در جامعه فعلاً از بيان جزئيات وقايع رخ داده پرهيز دارم اگر در آينده فرصت و مجالي براي بيان مسائل پيش آ‌مد حرف و مطلب براي بيان زياد دارم که مطرح خواهم کرد اما در حال حاضر ترجيح مي‌دهم در مسير اطاعت از اين فرمايش مطلبي را مطرح نکنم.

وزير سابق بهداشت در پاسخ به اين پرسش که آيا شايعه کانديداتوري شما براي انتخابات نظام پزشکي صحت دارد توضيح داد: بنده کانديداي انتخابات نظام پزشکي نشده‌ام، چنين قصدي هم نداشته و ندارم و اين هم بخشي از شايعاتي است که برخي به دنبال پراکنش آن هستند و در همان مسير تهمتها و افتراهايي است که طي روزهاي گذشته به من زده‌اند.

وحيد دستجردي درباره فعاليتهاي خود بعد از واگذاري سمت وزارت بهداشت توضيح داد: اکنون فرصت خوبي پيدا کرده‌ام که بيشتر در بين مردم باشم و از اين فرصت براي انجام خدمات اجتماعي، آموزشي، علمي، کمک به امور خيريه مربوط به بيماران و همين طور طبابت و فعاليتهاي پزشکي و بهداشتي استفاده مي‌کنم.

وي گفت: تلاش من اين است که از تجربياتي که دارم براي رفع نيازهاي مردم و ارتقاي سطح بهداشت و درمان عمومي جامعه استفاده کنم.

وزير سابق بهداشت ادامه داد: مشکل مهمي که بسياري از مردم و جامعه با آن درگير است افزايش بيماريهاي واگير، ديابت، فشار خون، چاقي، بيماريهاي قلبي و عروقي و بيماريهايي است که به سبک زندگي و رفتار مردم مربوط است و از همکاري با رسانه‌ها و آموزش همگاني براي ارتقاي سطح آگاهي و بينش مردم براي حفظ و ارتقاي سلامتشان دريغ نخواهم کرد و به نظرم مي‌رسد که يکي از بهترين کارهايي که مي‌توان انجام داد،اصلاح سبک زندگي مردم براي پيشگيري از بيماريها و برخورداري از سلامت بيشتر است.

وحيد دستجردي گفت:‌ خدمات اجتماعي عام المنفعه در بيمارستانها و مراکز بهداشتي و درماني مي‌تواند در مسير کاهش مشکلات مردم موثر باشد، در عين حال فعاليت پزشکي و بهداشتي را در بيمارستان دولتي ادامه مي‌دهم و مي‌دانم که خيلي کارهاي مختلف انساندوستانه را مي‌توان براي رفع مشکلات مردم انجام داد، که تلاش مي‌کنم در اين مسير حرکت کنم.

وي افزود: رويکرد خيرخواهانه و انجام خدمات اجتماعي براي مردم مي‌تواند در بخش غير دولتي هم انجام شود و اين کار مي‌تواند بخش مهمي از بار بيمارستانها و مراکز دولتي را هم کم کند و در اين زمينه پزشکان، پرستاران و افراد خير زيادي هستند که فعاليت مي‌کنند اما جاي توسعه اين رويکرد وجود دارد و به گروههاي پزشکي توصيه مي‌کنم بيش از گذشته وارد اين عرصه بشوند.

وزير سابق بهداشت گفت: در زمينه اطلاع رساني براي ارتقاي سلامت مردم نيز خبرگزاريها و صدا و سيما فعاليتهاي بسيار ارزشمندي را انجام مي‌دهند و بنده هم آمادگي دارم که در اين زمينه فعاليت کنم تا بتوانيم شيوه و سبک زندگي اسلامي و ايراني را در جامعه گسترش دهيم و انسانهاي سالمتري هم از نظر جسمي و هم رواني داشته باشيم.

وحيد دستجردي افزود: بنده از اين فرصت استفاده مي‌کنم و از همه مردمي که در اين مدت بنده را مورد لطف قراردادند تشکر مي‌کنم، هم از نمايندگان مجلس که ديروز با بيانيه‌اي که تعداد امضاهاي آن از 170 گذشت و هم کميسيون بهداشت و درمان و فراکسيون زنان مجلس که ديروز با دعوت از بنده، مرا مورد لطف و مرحمت خود قرار دادند و خودم را شايسته اين مراحم نمي‌دانم.


 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html